Szerződéskezelés a vállalatirányítási rendszerben

Sok partnerünk megkeresett azzal, hogy szeretnék integráltan a szerződéseiket kezelni a rendszerünkben.

Első megoldásainknál különböző, ügyfeleink által választott dokumentumkezelőkkel biztosítottuk az integrációt, de ezek sok esetben nem adták a felhasználók számára azt az áhított kényelmet és hatékonyságot, amire vágytak, vagy az üzemeltetési költség egy külön rendszerrel összességében drágábbá vált, így felgyűrtük az ingujjat és megterveztük a szerződések kezelőjének a modulját.

Első gondolatra úgy tűnt nem olyan komoly kihívás, hiszen rengeteg eleme már megvan a rendszerünkben, de ahogy elmélyedtünk a tervezésben, a funkcionalitás specifikációjában, a felhasználói igények összegyűjtésében, úgy kirajzolódott előttünk, hogy ez egy igen komoly munka és a szerződéskezelő végül egy komplex modullá válik.

A fejlesztési projektben mérföldköveket állítottunk fel. Az első mérföldkő az volt, hogy elérjük a Szerződések modullal azt, hogy a szerződések rögzíthetőek legyenek benne sablonok használatával, különböző metaadatok és jellemzők megadásával, amelyre később lekérdezéseket és különböző modulintegrációkat fűzhessünk. Kidolgoztuk az engedélyezési és aláírási folyamatokat is.

Az első mérföldkőhöz tartozott a projektkódok rögzíthetősége is.

Az első mérföldkő után pár kiemelt partnernek bemutattuk a Szerződések modult és konzultáltunk velük a szerződési folyamataikról, esetleges további igényeikről. A bemutatók során azt tapasztaltuk, hogy lényegében sikerült megfogni a legfontosabb elvárásokat és már csak kicsit kellett finomra hangolnunk a Szerződések modult. Ilyen finomhangolás volt az, hogy belsőkörben, cégen belül szeretnének először egyeztetni és jóváhagyatni a kimenő szerződéseknél. Végül a felhasználói kéréseket figyelembe véve elkészültnek jelentettük a szerződések modul első mérföldkövében meghatározottakat.

A második mérföldkő feladata a számlázással való integráció.

A tervek elkészültek, a fejlesztési munkák elkezdődtek és 2023 év nyár folyamán remélhetőleg el is készül.

A fejlesztési koncepcióinkban mindig kiemelt szerepet szavazunk meg a felhasználói visszajelzéseknek és azok alapján módosítjuk a fejlesztési terveket, mert a lényeges számunkra, hogy a felhasználók nagy elégedettséggel használják programunkat és az segítse, könnyítse a munkájukat.

Olyan egyedi igények sokaságával is találkoztunk a szerződések kezelésével kapcsolatban, amelyeket nem minden esetben lehet általános megoldásként lefejleszteni, mert az üzleti folyamatok másképpen épülnek fel például az építőiparban és máshogy működnek az agrár szektorban. Ezen folyamatok megvalósítását egyedi fejlesztésekkel tökéletesre tudjuk hangolni a partnereink számára, így a saját folyamataikhoz igazítva, egy támogató, egyedi hatékonyságot biztosító modullal lesznek gazdagabbak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Legfrissebb bejegyzéseink
Rólunk mondták
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue