VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER - Egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztések

Amit a vállalatirányítási rendszerünk nem fed le

Egyedi fejlesztést értünk az alatt, amelyet a vállalatirányítási rendszerünk nem fed le, vagy csak részben fedi le a vállalkozás speciális igényeit és azt a vállalkozás igényei szerint lefejlesztjük.
Számos weboldal összekötését megoldja a WAPI fejlesztésünk, de itt is találkoztunk már egyedi igényekkel.

A SOAP szabvány szerint működő IIS-n futó ASP.NET web service célja összekötni a CobraConto.Net rendszert weben publikált külső rendszerekkel, mint például:

 • webáruházak
 • partnerportálok
 • szakértői rendszerek
 • webes CRM-ek
 • vám- és jövedéki nyilvántartások, pl: VamSoft KompaktZoll
35 ÉV FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Az egyedi fejlesztés történhet:

Image-PF6V4NF.jpg
Egyedi fejlesztés

Plugin technológiára építve

Az alapprogram részeként számos belépési pontot építettünk a rendszerünkbe, amik segítségével, akár külső fejlesztők, akár mi, olyan kódot írhatunk, ami az adott folyamatba illeszkedve kiegészíti az üzleti logikánkat. Ezek a kódok csak az admin programon keresztül telepíthetők, hogy rosszindulatú kód véletlen se kerüljön a rendszerbe. Az így megírt kód verzióhoz kötött, tovább növelve a biztonságot és a jogosultsági rendszerünkbe integrált, hogy az alaprendszernél megszokott módon legyen szabályozható a hozzáférés. A plugin olyan mélyen integrált, hogy a program használója számára nem derül ki, hogy nem az alapprogram része segítségével mégis teljes mértékben testre szabható a program működése.

Egyedi fejlesztés

A belépési pontok lehetnek például:

 • menüpontok bárhol a menüstruktúrában, ahonnan egyedi adatbeviteli vagy lekérdezési felületek nyílhatnak meg.
 • validátorok, amik az adatok ellenőrzésének kiegészítésére szolgálnak és elgáncsolják a bizonylat rögzítést, ha a beléjük írt feltétel nem teljesül.
 • utófeldolgozó algoritmusok, amikor a bizonylat rögzítésének részeként fut le a kód. A rögzítendő adathalmaz kiegészítésére (pl.: gyűjtőzés) vagy az adattartalom alapján végzett egyéb művelet (pl.: értesítés küldés más rendszerek felé) végzésére szolgál
 • bizonylat nyomtató algoritmusok, amik a beépített riportjaink helyett választhatók.
providing-safety-of-network-server-8RHPDQ5.jpg
Image-B9H8WB6.jpg
Egyedi fejlesztés

Szatelit programként

Önállóan végrehajtható program, ami a rendszerünk adataival dolgozva végez munkát. Ez lehet egy szerver oldali automata vagy a kliensen külön indítható alkalmazás. Jellemző felhasználási területe a külső rendszerekkel történő kapcsolattartás (bizonylat export / import).

Egyedi fejlesztés

Beépítve szervesen az alapprogramba

A meglévő nyomtatványainkat riportszerverünkön keresztül lehet letölteni, akár licenchez kötötten, így bármelyiket testre tudjuk szabni, az alapprogramban ez változtatást nem igényel.

Image-3ASZ5BD.jpg
12_vállalatir_egyedi_egy lekérd
Egyedi fejlesztés

Egyedi lekérdezések

Jogosultsági rendszerbe integrált, a menüstruktúrában bárhol megjeleníthető felhasználók által készíthető táblázatok, grafikonok és nyomtatványok. A megjelenített adatok exportálhatók többféle szabványos formátumba (txt, csv, xlsx, xml) és a lekérdezésekből akár egy kattintással elérhetők a forrás bizonylatok. Az egyedi lekérdezések létrehozását és karbantartást rábízhatja konzulens kollégánkra, de végezheti ön vagy munkatársa is!

Egyedi fejlesztés

Szakértői rendszerek migrációjával

külső fejlesztők számára az alábbi kommunikációs lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • fájl alapú adatátadás, ami könyvtárfigyelés alapú automatizmussal dolgozza fel a kapott bizonylatokat és törzsadatokat.
 • webes API segítségével, ami SOAP alapú webszerviz a rendszerünk által kezelt adatok írására és olvasására. pl.: webshop számára valós idejű készlet adatok szolgáltathatók segítségével, de akár rendelések is feladhatók.
12_vállalatir_egyedi_szakért rend migrác

Az egyedi igények felmérést, egyeztetését követően a fejlesztői csapatunk elkészíti a specifikációt és egyezteti a vállalkozással. A specifikációt követően árajánlatot adunk a fejlesztésről, amelyet megrendelés esetén visszaigazolt határidőre elkészítünk. Az egyedi fejlesztéseket is leteszteljük, de azt mindenképpen szükséges az adott vállalati környezetben is letesztelni, hiszen pont az a lényege, hogy a helyi sajátosságoknak megfeleljen.

Az igényfelmérésben a konzulens kollégánk is segít, aki a vállalkozásnál bevezette a szoftvert, mert így tudjuk még hatékonyabban az igényeket és a feladatot felmérni.
Igyekszünk az egyedi fejlesztéseket minden kiadott szoftververzióval lefordítani, így a verziófrissítések általában nem okoznak gondot az egyedi fejlesztések használhatóságában.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue