Számlázó program

CobraContoLight

CobraContoLight számlázó és készletkezelő program

Több ezer ügyfél felhasználói észrevételei, és 35 év termékfejlesztési tapasztalata adódik össze a CobraContoLight számlázó programban.

A jelenlegi CobraContoLight létrehozását az 1997-ben útjára indított elődje, a szintén CobraContoLight néven futó számlakészítő program sikere, a felhasználók pozitív visszajelzései alapozták meg. A 35 év fejlesztési tapasztalatára építő új CobraContoLight számlázó szoftvert már indulásakor több száz partnerünk használatba vette. Az elődjét pedig több, mint 7000 felhasználó választotta.

CobraContoLIGHT számlázó program, amelyet egy vagy akár több felhasználó egyszerre történő számlázás esetén javasolunk.

A CobraContoLight egyszerű számlázásokra alkalmas számlázó rendszer, amely készletkezeléssel bővíthető. A NAV Online rendszer számára automatikusan felad és a státuszokat is lekéri, amely jól látható a programban is.

Távszámla funkció szolgáltatásunkra előfizetve lehetősége van a papíralapú számláját a NAV által meghatározott formátumban továbbítani a vevőjének, amely sikeres átvételéről a számlázó programban szintén meggyőződhet.

 

A számlázó program színe testre szabható, számos úgynevezett “téma” közül választhat a felhasználó egyénileg.

Sok lehetőség van a számlázó programban, de amennyiben Ön szívesen kezelné az ajánlatait, eseményeket is a rendszerben, úgy a CobraConto.Net ügyviteli rendszert javasoljuk amelyből kisebb cégek részére csomagajánlatokat tudunk nyújtani. Az ügyviteli rendszerről bővebben itt olvashat. 

Forródrót szolgáltatásunk biztosítja Ön számára, hogy megfelelő támogatást kapjon a számlázása során.

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

Készséggel segítenek abban, hogy tájékoztatást adjanak arról, Ön számára is a legjobb választás-e a mi rendszerünk, esetleg írjon e-mailt és kollégánk felkeresi önt.

+36 1 577 0111

conto@cobra.hu

Partner modul

Termék modul

Számlázó modul

A számlatömb meghatározza:

Készletkezelés

Alapelvek

Negatív készletkezelés:

a CobraContoLight rendszerben koncepcionálisan nem lehet negatív készletet kezelni.

Előkészített raktári mozgás:

az előkészített bizonylat lényegében egy „piszkozat”, ami ugyan rögzítésre kerül, de nem kap sorszámot és nincs hatással a raktárkészletre. A rendszer így lehetőséget biztosít az előrögzítésre, következmények nélkül. Ezek a mozgások tetszés szerint módosíthatóak.

Tervezett raktári mozgás:

az ilyen típusú mozgás akkor jön létre, amikor egy számla véglegesítésekor a rajta szereplő egy, vagy több termékből nincs készleten az adott raktárban. Ekkor a számlához tartozó összes készletmozgás meghiúsul. Ekkor az eladáskor generálódott készletmozgás tervezetté válik. Feltétele, hogy a számlatömbben az adatkapcsolatoknál megadásra kerül legalább egy raktár a készletkezelés miatt. Ebből az állapotból manuális véglegesítéssel tudjuk bekönyvelni a raktárba a mozgást, egy készletbővítést (hiányzó termékek bevételezése) követően.

Véglegesített raktári mozgás:

a véglegesített bizonylatok azonnali hatással vannak a készletünkre.

FIFO:

bevételezésenként tartja nyilván a beszerzési árat, és az először bevételezettet adja ki először.

Átlagár:

bevételezésenként határozza meg a nyilvántartási árat, az aktuális készlet és az eddigi nyilvántartási ár valamint a beszerzési ár és a mennyiség alapján.

A raktárak nem adóévekhez kötődő objektumok, évnyitáskor nem kell ezeket újra létrehozni. Törölni csak olyan raktárat lehetséges, melybe nem történt bizonylatrögzítés.

A raktár fejadatai között szerepel a címe, GLN száma és esetlegesen a raktár zárolási dátuma, mely elé a rendszer nem enged mozgást véglegesíteni. A Termékkartonok újraszámítása funkció abban az esetben hasznos ha az Adóéveknél megváltoztatjuk a Készlet értékelési módot. Az újraszámítás lefuttatása után a program az új készletértékelési mód szerint számolt átlagáron fogja készleteinket nyilvántartani.

Egy adóévhez raktáranként egy raktári mozgás tömb és egy szállítólevél tömb tartozik, melyeknek állományjeleit megadhatjuk.

Egy adott termék egy kiválasztott raktárban történt mozgásait és a készletmennyiség alakulását tekinthetjük át a lekérdezésben. Megadott időszakra, megnevezésre, bizonylatszámra, hivatkozásra és partnerre is szűrhetünk.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue