IT biztonság

IT biztonság

A biztonság elsősorban biztonságos eszközökkel valósítható meg.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet mind saját számítógépes hálózatának biztonságos működésére, mind arra, hogy teljes körű biztonságtechnikai tanácsokat adjunk, megoldásokat kínáljunk partnereinknek. A biztonság elsősorban biztonságos eszközökkel valósítható meg. Ennek keretében együttműködési megállapodással rendelkezünk internetes hardver elemek gyártójával (ZyXEL), illetve hatékony vírusvédelmi programot kínáló céggel (ESET).

IT biztonság

A ZyXEL a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata.

Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő „wireless” berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költség hatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok.

A kelet-közép-európai régióban 2003. júniusában került felállításra a ZyXEL budapesti képviselete, a ZyXEL Hungary. A ZyXEL Hungary feladata a magyarországi és a környező országok disztribúciójának megszervezése, amihez olyan helyi partnereket választott, melyek működése találkozik a ZyXEL magas szakmai követelményrendszerével és hozzájárul az ügyfelek emelt szintű kiszolgálásához.

A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel, és több mint 150 országban forgalmazza termékeit.

ZyXEL Communication Co. 1989-ben alakult. Megalapításakor elsősorban modem fejlesztő cégként kezdte működését, majd az Internet szolgáltatási piac fejlődésével a ZyXEL is folyamatosan bővítette termékpalettáját, választ adva a piac kihívásaira.

Megalapítása óta a ZyXEL fő termékei a hagyományos analóg modemek, ISDN terminál adapterek, routerek, wireless berendezések, tűzfalak, szélessávú eszközök mind a lakossági piac, mind a kis-középvállalatok részére, illetve a szolgáltató vállalatok számára is.

IT biztonság

Az ESET otthoni szoftverek vírus- és kémprogram védelme hatékony és megbízható

Védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen. A NOD32 technológiára épülő ESET Internet Security integrált biztonsági programcsomag tűzfalat és levélszemét-szűrőt is tartalmaz, így teljes körű védelmet biztosít otthoni és vállalati számítógépei számára.

Az ESET termékeinek vírus- és kémprogram védelme a díjnyertes ThreatSense technológián alapszik, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos (vírusdefiníciós adatbázison alapuló) víruskeresés mellett a szoftverek mesterséges intelligencián alapuló elemzéseket is végezzenek. Ennek köszönhetően az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Internet Security hatékony védelmet nyújtanak a legújabb, a vírusdefiníciós adatbázisban még nem szereplő kártevők ellen is. Ez a naponta megjelenő több ezer új károkozó miatt kiemelkedő fontosságú, hiszen a vírusirtó programok gyártói a gyakori frissítések ellenére sem képesek minden egyes új fertőzésről azonnal leírást készíteni.

A vírusok megbízható felismerésének köszönhetően az ESET termékei tartják a nemzetközi Virus Bulletin VB100 rekordját: 2019-ben az ESET Internet Security 100%-os értékeléssel újra elnyerte a VB100 díjat, amely egyben a cég 119. Virus Bulletin elismerése. Az AV-Comparatives független tesztlaboratórium két alkalommal is a NOD32-t választotta az év legjobb antivírus termékének, míg az ESET Internet Security védelmét maximális pontszámokkal díjazta 2020 végén.

Az ESET az élenjáró technológia mellett egyedi licenc politikát és kiváló termék támogatást biztosít felhasználói számára. Új verzió megjelenése esetén az érvényes licenccel rendelkező felhasználók bármikor díjmentesen eltérhetnek az új verzióra, a magyarországi képviseletet ellátó Sicontact Kft. pedig minden termékhez díjmentes e-mailes, telefonos és távirányítós terméktámogatást biztosít, mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára. A support csapat munkáját a CHIP magazin a Legjobb Support díjjal ismerte el.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue