Pénzintézetek egyedi igényeit is kiszolgáljuk

A pénzintézetek egyik legfontosabb tulajdonsága a stabil és megbízható működés, amely feltétlenül fontos az ügyfelek és a befektetők bizalmának megnyeréséhez.
Ehhez, a szigorú törvényi szabályokkal és a legmagasabb biztonsági előírásokkal meghatározott működéshez adunk mi sokrétű támogatást, több bank és pénzintézet ügyfelünk számára.

Partnerkapcsolataink többsége annyira hosszú múltra tekint vissza, hogy néhány pénzintézet azóta már többször is nevet, vagy tulajdonost váltott, de a közös együttműködésünk továbbra is megmaradt.

Egyes ügyfeleink, csak egy-egy feladatkör lefedését bízták a Cobra Computer szoftver megoldásaira, mások pedig a CobraConto.NET rendszerben találták meg azt a rugalmasságot, ami a már meglévő szigetrendszerként működő alkalmazások között nem csak kitölti az ügyviteli feladatok lefedésében tátongó űrt, de adott esetben, a külön rendszerekkel történő integrációval hidat képez közöttük és a különálló banki alkalmazások folyamatainak összekötésével egy automatikusan működő rendszert képez.

Egyik legnagyobb Ügyfelünknél is a fentiekhez hasonló módon fejlődött, növekedett az általunk szállított és egyedi igények alapján fejlesztett rendszer.

A kezdetben csak a számlakiállítást biztosító alkalmazás, évről évre történő fejlesztése és bővítése során, egyre több irányban került integrálásra szomszédos rendszerek folyamataival, adatok fogadásával, átadásával, a díjtételek feldolgozásával, számlázással, riportolással a NAV Online számla rendszere felé és végül a vevőanalitika teljeskörű kezelésével egészen a bank könyvelési rendszeréig integrálva.

Mivel általában az üzleti életben, de különösen a pénzügyi szektorban nem lehet előre tudni, hogy milyen elvárásokat  támaszt majd a törvényhozás a jövőre nézve a pénzügyi szervezetek működésével kapcsolatban, ezért sosem elegendő egy olyan rendszert választani az ügyviteli folyamataink kezelésére, ami most éppen megfelel, hanem olyan rendszerre és egy olyan partnerre van szükség, aki mindig alkalmazkodni tud a folyamatosan változó működési és jogszabályi elvárásoknak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Legfrissebb bejegyzéseink
Rólunk mondták
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue