Mitől vagyunk 35 éve a piacon?

Az elmúlt 1-2 évtizedben a vállalatirányítási rendszerek piacán, hazánkban is sok külföldi szoftver megjelent, noha a magyar jogszabályozás igen speciális, ezért nagyon sok testre szabást, időt és pénzt igényel ezek bevezetése.

A magyar piacon található számos igen jó vállalatirányítási termék, amelyet magyar szakemberek a magyar piac sajátosságait ismerve fejlesztettek le és az áruk sokkal kedvezőbb a külföldi termékeknél. Mi, a Cobra Computer Kft, 100% magyar tulajdonú vállalkozásként, már 35 éve jelen vagyunk és hatékonyan segítjük a magyar kkv szektort. Az egykori siker termékünk, a CobraContoWin+, 17 évig volt piacon és az utódja, a CobraConto.NET vállalatirányítási rendszerünk is már 13. éve jelen van több ezer felhasználóval, emellett számos oktatási intézmény pénzügyi, számviteli szakán használják oktatásra is.

A vállalatirányítási rendszer nélkül működő cégek napjainkban rendkívül hamar hátrányba kerülnek azon versenytársaikkal szemben, akik már felismerték az ERP-ben rejlő lehetőségeket.

Fő törekvésünk, hogy a vállalkozásokat megfelelő vállalatirányítási rendszerrel tudjuk kiszolgálni. A CobraConto.Net egy olyan vállalatirányítási rendszer, amelyet kis hazai cégek is be tudnak vezetni súlyosabb költségek nélkül. Ez a rendszer moduláris felépítésű, ezért lehetőség van arra, hogy azokra a területekre vezessék be, ahol arra a legnagyobb szükség van, ahol a legnagyobb hiányosságokat vagy rendszertelenséget tapasztalják a vezetők a munkafolyamokban. A kisebb cégeknek is szükségük van egy egységes ügyvitelre ahhoz, hogy sikeresek legyenek, ezért licence politikánkat úgy alakítottuk, hogy kidolgozhassunk részükre egy sajátos csomagot, amelyet a későbbi igényeiknek megfelelően bővíthetnek, illetve akár egyedi fejlesztéseket is kérhetnek.

A kkv szereplők széles köre használja előszeretettel a rendszerünket, mert az több szakértői rendszerrel összekapcsolható, illetve speciális eljárásokat igénylő cégek esetén, akár egyedi fejlesztések lehetőségét is biztosítjuk.

Számos programnál tapasztalható, hogy a bevezetett verzióhoz elkészítenek egy fejlesztést, ami az azt követő verziónál már nem használható, vagy csak további súlyos költségek árán lehet hozzáigazítani. Ezzel szemben, a mi nagy erősségünk, hogy a kért egyedi fejlesztéseket olyan szemmel is megvizsgáljuk, hogy általánosságban be tudjuk-e építeni a programunkba, hiszen ilyen esetekben nem igényelnek majd külön karbantartást és mások számára is elérhetővé, illetve hasznossá válnak. Ezzel a szemlélettel érjük el, hogy cégmérettől függetlenül is sokkal gazdaságosabb a vállalatirányítási rendszer üzemeltetése.

Az éves terméktámogatásban a folyamatos jogszabálykövetés és hibajavításon kívül, az újabb fejlesztéseink elérhetősége is benne van, valamint forródrót szolgáltatásunk, ahol nemcsak telefonon, hanem távoli eléréssel is segítjük ügyfeleinket. A frissítések mellé hírlevélben is elküldjük a leírást a változásokról, fejlesztésekről.

Az immár 13 éves rendszerünk folyamatosan, verzióról verzióra újul meg, így nem kell amiatt aggódni, hogy egyszer csak egy teljesen új programot kell vásárolni, hanem az évi terméktámogatás folyamatosan biztosítja, hogy mindig a legmodernebb eszköz áll felhasználóink rendelkezésére.

A bevezetésnél több mint 15 éves tapasztalattal bíró szakembereink segítenek a rendszer paraméterezésében. Már az ajánlatadás előtt felmérést végezünk, konzultálunk a cég pontos igényeiről, hogy csak azt vásárolják meg, amire igazán szükségük van. A CobraConto.NET rendszerünk moduláris felépítése lévén, lehetőség van akár bizonyos részterületekre is bevezetni a rendszert.

A kis cégeknek, start-up-oknak pedig egyedi, különleges ajánlatot kínálunk azzal, hogy bevezethetik csak kereskedelemre, vagy csak könyvelés, controllingra a rendszert, vagy indulhatnak akár csak egy-egy modullal is, ha nem kívánják megfinanszírozni vagy nem szeretnék egyszerre a nagyobb rendszert bevezetni. Célunk, hogy olyan hatékony eszközt adjunk a vállalkozások kezébe, amely gyorsan megtérül és egyszerű, átlátható módon segíti a mindennapi működésüket, mindezt a speciális magyar jogszabályok figyelembevételével és alacsony terméktámogatási díj mellett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Legfrissebb bejegyzéseink
Rólunk mondták
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue