Hogyan küldhető papírszámla elektronikusan a rendeletnek megfelelően?

2021. február hónapban elindítottuk a távnyomtatás szolgáltatásunkat, amelyet elsőként a számlák küldésére vezettünk be. A távnyomtatás lehetőséget biztosít, hogy a papíralapú számlát elektronikusan továbbítsuk a postaszolgáltatást elkerülve, hatékonyan, gyorsan és mindezt nyomonkövetve.

A NAV iránymutatásait figyelembe véve az elektronikusan küldött papírszámlát a vevőnek ki kell nyomtatni és a programunk által küldött értesítőre kattintva rögtön a nyomtatási lehetőség jön fel.

A feladó a számla kiállításával elküldi a NAV felé és a vevő felé is a számlát, továbbá kinyomtatja a saját nyomtatóján egy példányban. A hatékonyságát bizonyítja, hogy akik használják, azok megszerették és elégedettek a szolgáltatással; ezt legutóbbi kérdőíves felméréseinken vissza is igazolták.

Az alábbi előnyöket emelték ki a felhasználóink:

  • Távnyomtatásnál a számlákat egyetlen gombnyomással a másodperc töredéke alatt el tudja ügyfelének juttatni, szemben a postai ügyintézés hosszadalmas időráfordításával. 
  • Távnyomtatással elküldött számlák esetén másodpercre pontosan látja, hogy partnere mikor tekintette meg, illetve nyomtatta ki az Ön által elküldött számlát. 
  • A Távnyomtatással küldött számla költsége a postai díjszabás töredéke, 20-50 Ft/db közötti, darabszámtól függően sávosan került kialakításra.
  • Egy adott számlát egyszerre több e-mail címre is elküldhet plusz költség nélkül. 
  • Ha esetleg ügyfele rossz e-mail címet adott meg, Távnyomtatással a számla díjmentesen újraküldhető.  
  • Távnyomtatással melléklet is csatolható az elküldött számlákhoz díjmentesen, a csatolmány mérete maximum 100Mbyte lehet. 
  • Ma már a NAV által is engedélyezett módszer a számlák ilyen módon történő eljuttatása a számla befogadóhoz. Lásd: https://nav.gov.hu/ado/afa/Az_elektronikus_szaml20200416 


A Távnyomtatás bevezetése óta a Cobra Computer partnerei által küldött bizonylatok mennyisége jelen pillanatban már elérte a 34.109 darabot.
Küldje Ön is távnyomtatással partnereinek papírszámláit! Nem kell mást tennie, csak írjon az ajanlat@cobra.hu e-mail címre „Távnyomtatás érdeklődés” tárgy megjelölésével és kolléganőnk felkeresi!
Akár már másnap használhatja is ezt a nagyszerű szolgáltatást. Nincs licence díja, nincs bevezetési költség, csupán csak a küldendő számlamennyiség alapján meghatározott díjat kell kifizetni, amely 20-50 Ft nettó között mozog mennyiségtől függően. Ne felejtse a számlák újraküldése díjmentes és egyszerre több e-mailre is elküldheti a számláját, mert a díj számlánkként értendő.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Legfrissebb bejegyzéseink
Rólunk mondták
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue