(+36-1) 577-0111 Ön csak egy szoftvert keres, vagy szeretne ennél többet is kapni?

BEMUTATKOZÁS

Cégünkről

A Cobra Computer Kft. 1986-ban alakult, magyar tulajdonban lévő, 20 fővel működő cég, az éves árbevétel közel 400 millió forint. Jelenleg több ezer szoftverfelhasználónak nyújt széleskörű szolgáltatást.

Fő küldetésünk: a papírmentes iroda kialakítása, a hatékonyabb munkavégzés IT eszközökkel való támogatása a kis-, és középvállalatok számára.


E filozófia szellemében a már sikerterméknek számító CobraContoWin+ ügyviteli rendszer utódjaként megjelent a CobraConto.NET ügyviteli, vállalatirányítási rendszer, amely a mai korszerű igényeket igyekszik kielégíteni, valamint a CobraSprint számlázó szoftverek mellett fejlesztettük ki a CobraSmallCRM ügyfélkezelő rendszert, amely azoknak a cégeknek nyújt segítséget, akik nem szeretnének egy teljes vállalatirányítási rendszert bevezetni, de szükségük van az értékesítési folyamatok támogatására, az ügyfelekkel kapcsolatos események, információk tárolására, visszakereshetőségére. A CobraConto.NET vállalatirányítási rendszer használata biztosítja a felhasználó cégek számára a nagymennyiségű - gazdasági folyamatok és partnerrel kapcsolatos - információk áttekinthetőségét, a feladatok kiosztását és nyomon követését, valamint a hatékonyabb munkavégzést.

A papírmentességet már a CobraConto.NET vállalatirányítási rendszer és a CobraSmallCRM ügyfélkezelő rendszer bevezetése is nagymértékben támogatja, hiszen a rendszerek lehetőséget biztosítanak az elektronikus számla kibocsátására, a céghez beérkező bizonylatok elektronikus archiválására. A CobraConto.NET és a CRM rendszerben is lehetőség van az érdeklődés felvételére, az ajánlat elkészítésére, a beérkező megrendelés ügyviteli rendszerbe való feladására úgy, hogy mindezt kinyomtatott dokumentum nélkül bonyolódik le.
Továbbá a beérkezett (esetleg beszkennelt) elektronikus levelek, dokumentumok, fájlok partnerkartonhoz való csatolása a levelezés papírmentességét biztosítja.

A bérszámfejtési munka támogatására a CobraMunBér program áll rendelkezésre, amelynek tudása a nagyobb vállalatok igényeit is kielégíti.

Cégünk törekszik arra, hogy az irodai munkát hatékonyan és elérhető áron támogassa a szoftvermegoldásaival.

A felhasználóinkat teljes terméktámogatással igyekszünk segíteni, a programokat folyamatosan fejlesztjük a piaci és jogszabályi igényeknek megfelelően, forródrót szolgáltatás keretében telefonon keresztül és távoli asztali eléréssel segítjük a program használatát.
Ennek biztosítására 5 fős konzulens, 4 fős ügyfélszolgálatunk és 5 fős fejlesztői csapatunk áll a partnereink rendelkezésre.
A termékek megvásárlása előtt lehetőség van az értékesítési munkatársaktól egyedi termékbemutatókra, demó verziók telepítésére.

A partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartás érdekében partnertalálkozókat szervezünk, ahol tájékoztatjuk a felhasználóinkat a legújabb fejlesztésekről, valamint a "Kérdezz - Felelek" program keretében személyesen is feltehetik a kérdéseiket a konzulenseinknek.

A szoftverek mélyebb megismerésére és a többrétű tudás megszerzésére oktatásokat szervezünk, így biztosítjuk, hogy a felhasználók a lehető legjobban ki tudják használni a programok által nyújtotta lehetőségeket.

Partnereink

Cégünk saját programtermékei mellett - választékbővítési és termékskála szélesítési célból - más szoftverfejlesztők termékeit is kínálja. A termékekhez nyújtandó szolgáltatási igények kielégítésére saját kiszolgáló munkatársain kívül külső cégek erőforrásait is igénybe veszi. Az alábbi felsorolás a legfontosabb együttműködő partnereinket sorolja fel.

Megjegyzés: a felsorolás abc sorrendben van, és nem jelent fontossági sorrendet!

Cég neve   Együttműködési terület
Beat-e Bt   konzulens tevékenység
BrillBit Kft   konzulens tevékenység
CrossMark Kft   szoftverfejlesztés
Future On Line Bt   konzulens tevékenység
Granát és Társa Bt   konzulens tevékenység
Hafrovics Krisztián e.v.   konzulens tevékenység, honlap karbantartás
Intelix Bt   szoftverfejlesztés
Miniszoftorg Kft   szoftverfejlesztés
Sicontakt Kft   vírusvédelem
Zyxel Magyarország Kft   hálózat biztonság

 

Cégünk megközelítése

Az alábbi on-line térkép segítségével megterveztetheti útvonalát indulási pontjától a Cobra Computerhez, vagy a Cobra Computertől bármely célállomáshoz.

Nagyobb térkép

 

Munkatársak

 • Herczegh Marianna – ügyvezető
 • Sánta Csaba – értékesítési menedzser
 • Steinsits Sándor – IT és értékesítési menedzser
 • Székely István – Szolgáltatási menedzser
 • Sánta Anna – Licence referens
 • Sánta Anna – értékesítési asszisztens
 • Pintér Balázs – konzulens
 • Hafrovics Krisztián – support menedszer
 • Tatainé Hamar Ilona – recepció
 • Bagoly Zoltán – fejlesztő
 • Bokor J. Márk – fejlesztő
 • Weich Tamás – programozó
 • Granát Zoltán – konzulens
 • Németh Kristóf – konzulens
 • Misley Ernő – konzulens
 • Orbán Krisztina – könyvelés
 • Csermely Zsófia - számlázás
 • Varga Richárd - értékesítési menedzser
 • Török Olivér – support menedzser
 • Referenciáink

  A tények makacs dolgok...
  Amit már „letettünk az asztalra”.
  Cégek, akik bíznak bennünk.

  Részletek »

A mi számítógépeink védelmét az ESET garantálja. Önnek is ezt ajánljuk!

eset