(+36-1) 577-0111 Ön csak egy szoftvert keres, vagy szeretne ennél többet is kapni?

IT BIZTONSÁG

Cégünk nagy hangsúlyt fektet mind saját számítógépes hálózatának biztonságos működésére, mind arra, hogy teljes körű biztonságtechnikai tanácsokat adjunk, megoldásokat kínáljunk partnereinknek. A biztonság elsősorban biztonságos eszközökkel valósítható meg. Ennek keretében együttműködési megállapodással rendelkezünk internetes hardver elemek gyártójával (ZyXEL), illetve hatékony vírusvédelmi programot kínáló céggel (ESET).

A ZyXEL a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költség hatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok.

A kelet-közép-európai régióban 2003. júniusában került felállításra a ZyXEL budapesti képviselete, a ZyXEL Hungary. A ZyXEL Hungary feladata a magyarországi és a környező országok disztribúciójának megszervezése, amihez olyan helyi partnereket választott, melyek működése találkozik a ZyXEL magas szakmai követelményrendszerével, és hozzájárul az ügyfelek emelt szintű kiszolgálásához. A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel, és több mint 150 országban forgalmazza termékeit.

ZyXEL Communication Co. 1989-ben alakult. Megalapításakor elsősorban modem fejlesztő cégként kezdte működését, majd az Internet szolgáltatási piac fejlődésével a ZyXEL is folyamatosan bővítette termékpalettáját, választ adva a piac kihívásaira. Megalapítása óta a ZyXEL fő termékei a hagyományos analóg modemek, ISDN terminál adapterek, routerek, wireless berendezések, tűzfalak, szélessávú eszközök mind a lakossági piac, mind a kis-középvállalatok részére, illetve a szolgáltató vállalatok számára is.

Az ESET NOD32 Antivírus, vírus- és kémprogram védelme hatékony és megbízható védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen. A NOD32 technológiára épülő ESET Smart Security integrált biztonsági programcsomag tűzfalat és levélszemét-szűrőt is tartalmaz, így teljes körű védelmet biztosít otthoni és vállalati számítógépei számára.

Az ESET termékeinek vírus- és kémprogram védelme a díjnyertes ThreatSense technológián alapszik, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos (vírusdefiníciós adatbázison alapuló) víruskeresés mellett a szoftverek mesterséges intelligencián alapuló elemzéseket is végezzenek. Ennek köszönhetően a NOD32 Antivírus és az ESET Smart Security hatékony védelmet nyújtanak a legújabb, a vírusdefiníciós adatbázisban még nem szereplő kártevők ellen is. Ez a naponta megjelenő több ezer új károkozó miatt kiemelkedő fontosságú, hiszen a vírusirtó programok gyártói a gyakori frissítések ellenére sem képesek minden egyes új fertőzésről azonnal leírást készíteni.

A vírusok megbízható felismerésének köszönhetően az ESET termékei tartják a nemzetközi Vírus Bulletin VB100% rekordját: a szoftverek az elmúlt 11 évben 60 alkalommal nyerték el a VB100% minősítést. Az AV-Comparatives független tesztlaboratórium két alkalommal is a NOD32-t választotta az év legjobb antivírus termékének, míg a PC World tesztjén az ESET Smart Security nyerte el a magazin Leggyorsabb díját.

Az ESET az élenjáró technológia mellett egyedi licencpolitikát és kiváló terméktámogatást biztosít felhasználói számára. Új verzió megjelenése esetén az érvényes licenccel rendelkező felhasználók bármikor díjmentesen áttérhetnek az új verzióra, a magyarországi képviseletet ellátó Sicontact Kft. pedig minden termékhez díjmentes e-mailes, telefonos és távirányításos terméktámogatást biztosít, mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára. A support csapat munkáját a CHIP magazin a Legjobb Szupport díjjal ismerte el.

  • Referenciáink

    A tények makacs dolgok...
    Amit már „letettünk az asztalra”.
    Cégek, akik bíznak bennünk.

    Részletek »

A mi számítógépeink védelmét az ESET garantálja. Önnek is ezt ajánljuk!

eset